Marea majoritate a aditivilor, tratamentelor, condiţionărilor, etc. pentru combustibili, vândute in SUA, sunt mai degrabă detergenţi care servesc la curăţarea sistemului de alimentare cu combustibil, dar nu au nici un efect asupra caracteristicilor de ardere a combustibililor şi, ceea ce este mai important, nu au nici un efect asupra camerei de combustie. Tocmai acesta este aspectul în care exceleaza produsul nostru, din acest punct de vedere fiind în principal diferit de toate celelalte produse care se află pe piaţă!

Produsul nostru este un supliment care creşte eficienţa motorului. Combustibilul transportă compuşii activi pânş în camera de ardere unde sunt “activaţi” şi unde işi îndeplinesc scopul pentru care au fost creaţi: o ardere a combustibilului mai curată şi mai rapidă.

Multe dintre afirmaţiile competitorilor noştri referitoare la îmbunătăţirea procesului de combustie sunt pur şi simplu false. Rata de ardere a combustibililor moderni este de 99.5%, prin urmare cât câşstig puteţi avea dacă folosiţi aceste produse ale concurenţei?

Când am creat tehnologia folosită la MPG-CAPS™, am abordat un punct de vedere ştiinţific.

Ştim că dinamica arderii variază în fiuncţie de presiune, temperatură, tehnicile de aprindere, vaporizare şi de caracteristicile chimice ale combustibililor. Noi ştim că eficienţa arderii combustibililor este de aproape 99.5%, prin urmare cât am putea să o îmbunătăţim? Simplu, noi îmbunătăţim starea camerei de ardere şi, prin urmare, relaţia care rezultă dintre combustibil şi modul în care este ars.
Pastila si tabelul de utilizare MPG-CAPS.

 


Ceea ce realizăm, este o peliculă catalitică în camera de ardere. Această peliculă furnizează un strat nano fazic în care se depozitează catalizatorul. Catalizarea reacţiei apare tocmai datorită acestei pelicule.

Aşadar, combustibilul are doar rolul de a transporta substanţa activă din MPG-CAP™, în formă dizolvată, până în camera de ardere, unde caldura degajată de combustibil activează compusul chimic şi creează un strat foarte fin pe suprafaţa interioară a camerei de ardere.

Catalizatorul produce o schimbare a procesului de ardere în ceea ce numim „rata de ardere în interiorul cilindrului” ("in-cylinder rate shaping"). Acest fapt duce la o creştere de 30% a presiunii care apasă asupra pistonului în timpul cursei descendente, pe o perioadă de timp uşor schimbatş faţă de cazul în care nu se folosesşe catalizatorul. Rezultatul este îmbunătăţirea performanţelor motorului.

Comparaţie cu teflonul: iată o modalitate simplă de a explica MPG-CAPS™ celor care folosesc prima data produsul. Întrebaţi-i dacă cunosc principiul după care funcţionează vasele de bucătărie non-adezive. Cu siguranţă că sunt familiarizaţi cu felul în care nu se lipeşte nimic de suprafaţa vasului. MPG-CAPS™ lucrează în acelaşi mod: creează un strat catalitic, foarte subţire. Această micropeliculă îmbunătăţeşte modul de funcţionare a injectoarelor de combustibil, ceea ce duce la o importantă creştere a performanţelor. Atâta timp cât continuaţi să folosiţi MPG-CAP™, catalizatorul va împiedica apariţia efectelor negative ale moleculelor de sulf şi a altor impurităţi care se găsesc în pompele de injectie, nepermiţând formarea sedimentelor, calaminei şi acizilor, care sunt dăunatoare motorului dumneavoastră.  Motorul dumneavoastră funcţionează mai lin, mai curat, are mai multă vigoare, iar beneficiul imediat este scăderea consumului. 

Protocolul Jerry Lang

Instrucţiuni de utilizare

pt. MPG-CAPSTM 

Nu depşiţi dozarea
recomandată

Capsula de1 gram 
NOU Capsula de ½ gram

Condiţionare

Numai la primul

 rezervor plin

Normal

De la al doilea

 rezervor plin 

Condiţionare

Numai la primul

 rezervor plin

Normal

De la al doilea

 rezervor plin 

6-10 US Gallons,

23-40 Litri

  ½ Capsulă

¼ Capsulă

1 Capsulă

  ½ Capsulă

11-15 US Gallons,

41-59 Litri

  ¾ Capsulă

  ½ Capsulă  

  Capsule  

  1 Capsulă

16-22 US Gallons,

60-85 Litri

  1 Capsulă

  ¾ Capsulă  

  2 Capsule

  Capsule

23-28 US Gallons,

86-108 Litri

  Capsule

  1 Capsulă  

  Capsule 

  2 Capsule

29-34 US Gallons,

109-130 Litri

  Capsule

  Capsule  

  3 Capsule

  Capsule

35-42 US Gallons,

131-159 Litri

  Capsule

  Capsule  

  Capsule 

  3 Capsule